Ο Τάκης Τσουκαλάς στην Κύπρο!

Ο Τάκης Τσουκαλάς στην Κύπρο!

Ξεχωριστή βραδιά ήταν αυτή της Παρασκευής για τη Θύρα 7 Λάρνακας. Ο σύνδεσμος του Ολυμπιακού στην Κύπρο διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή του. Και καλεσμένος ήταν και ο Τάκης Τσουκαλάς.

Έδωσε το "παρών" και έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους του Ολυμπιακού στην Κύπρο, που δεν σταμάτησαν να του σφίγγουν το χέρι και του δίνουν συγχαρητήρια, για την καθημερινά του προσπάθεια ώστε να ακούγεται η φωνή του κόσμου του Ολυμπιακού, αλλά και να βάζει τέλος στην προπαγάνδα των "συμμάχων" και των απανταχού φίλων τους!

Παράλληλη, η εκδήλωση είχε και δύο ακόμα εκλεκτούς προσκεκλημένους. Δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα στο παρελθόν και πλέον αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Τον Ματ Ντάρμπισιρ και τον Γιάννη Ταραλίδη.

Στην εκδήλωση, σε κέντρο διασκέδασης στη Λάρνακα, έδωσαν και οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Κύπρο, που λειτουργούν με απόλυτη επιτυχία στη Μεγαλόνησο τα τελευταία 12 χρόνια.

Ο Τάκης στην Κύπρο

Πηγη: RedKing.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE