Λιώσαμε! Ο 2χρονος λεβέντης που χορεύει Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς! Καταχειροκροτήθηκε στην «Παραδοσιακή βραδιά»

Λιώσαμε! Ο 2χρονος λεβέντης που χορεύει Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς! Καταχειροκροτήθηκε στην «Παραδοσιακή βραδιά»

Πρεμιέρα έκανε στο Sigma η εκπομπή «Παραδοσιακή βραδιά» με παρουσιάστρια την Βασιλική Χατζηαδάμου. Μια άλλη νότα, με έντονο το στοιχείο της παράδοσης, μια αξιόλογη παραγωγή που μπορεί η κάθε οικογένεια να παρακολουθήσει ευχάριστα.

Στην εκπομπή του Σαββάτου 3/9 εκτός από χορό και τραγούδι απολαύσαμε και ένα «μπόμπιρα» μόλις 2,5 χρονών ο οποίος κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει το χειροκρότημα όλων και να «αναγκάσει» την παρουσιάστρια να τον συγχαρεί

Ο μικρός βρακοφόρος λεβέντης ονομάζεται Κύρος Πάζαρος και απ’ ότι φαίνεται έχει το χορό στο αίμα του! O μικρός με το μεγάλο ταλέντο συμμετέχει στη Σχολή χορού "Ιεροί Κήποι" στη Γερσκήπου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.