ΠΑΦΟΣ: Πήγε για ποτό και της έκαψαν το αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε 27χρονο

ΠΑΦΟΣ: Πήγε για ποτό και της έκαψαν το αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε 27χρονο

Σε εμπρηστική ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία τη φωτιά που ξέσπασε σε όχημα 23χρονης στην Πάφο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία τέθηκε σε κινητοποίηση στις 3.40 τα ξημερώματα την Κυριακή 4/9 για την κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από νυχτερινό κέντρο και σε ανοικτό χώρο στην Πάφο. 

Η φωτιά έγινε κατορθωτό να κατασβεστεί από υπαλλήλους του κέντρου και θαμώνες του πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαφάνηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό μέρος του οχήματος,στο ταμπλό και στη θέση του συνοδηγού. 

Η Αστυνομία, ύστερα από μαρτυρία που εξασφάλισε, προχώρησε στην σύλληψη 27χρονου ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 27χρονος ανακρινόμενος προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE