ΛΕΜΕΣΟΣ: 42χρονος απέδρασε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού – Κτύπησε αστυνομικό και έφυγε από την κεντρική είσοδο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 42χρονος απέδρασε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού – Κτύπησε αστυνομικό και έφυγε από την κεντρική είσοδο

Έγινε και αυτό στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού το μεσημέρι του Σαββάτου (03/09). 42χρονος συνελήφθη για υπόθεση βίας και απέδρασε μετά από σχέδιο που κατέστρωσε.

Είχε μεγάλο θράσος ο 42χρονος Κύπριος συλληφθέντας ο οποίος επιχείρησε να το σκάσει από την ΑΔΕ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 42χρονος είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από την πρώην σύντροφο του για υπόθεση βίας. Μάλιστα, η 33χρονη πρώην σύζυγος του είχε προβεί σε περιοριστικά μετρά εναντίον του, όμως ο 42χρονος αρκετές φορές τα παραβίασε.

Η 32χρονη προχώρησε σε νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της την Παρασκευή (02/09),  καθώς ο τελευταίος μετέβη στο σπίτι της, της επιτέθηκε και την απείλησε. Ο 42χρονος καταζητείτο και συνελήφθη το Σάββατο (03/09) το μεσημέρι.

Οδηγήθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού για ανάκριση ενώ ακολούθως ζήτησε να μιλήσει με τον δικηγόρου του. Αποσπώντας λοιπόν την προσοχή του αστυνομικού που τον συνοδεύει, σε κάποια στιγμή πλησίασε την κεντρική είσοδο, έσπρωξε βίαιά τον αστυνομικό και άρχισε να τρέχει στο δρόμο.

Αμέσως, ο ίδιος ο αστυνομικός που τον συνέλαβε προηγουμένως, τον καταδίωξε και τον συνέλαβε στην Οδό Λεοντίου. Ο 42χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στην ΑΔΕ Λεμεσού όπου και τέθηκε υπό σύλληψη.

Να σημειώσουμε πως εναντίον του διευρύνονται αδικήματα βίας στην οικογένεια, ψυχολογική βία, παραβίαση περιοριστικών μέτρων, απόδραση από νόμιμη σύλληψη και επίθεση εναντίον αστυνομικού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE