ΛΕΜΕΣΟΣ: 42χρονος απέδρασε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού – Κτύπησε αστυνομικό και έφυγε από την κεντρική είσοδο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 42χρονος απέδρασε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού – Κτύπησε αστυνομικό και έφυγε από την κεντρική είσοδο

Έγινε και αυτό στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού το μεσημέρι του Σαββάτου (03/09). 42χρονος συνελήφθη για υπόθεση βίας και απέδρασε μετά από σχέδιο που κατέστρωσε.

Είχε μεγάλο θράσος ο 42χρονος Κύπριος συλληφθέντας ο οποίος επιχείρησε να το σκάσει από την ΑΔΕ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 42χρονος είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από την πρώην σύντροφο του για υπόθεση βίας. Μάλιστα, η 33χρονη πρώην σύζυγος του είχε προβεί σε περιοριστικά μετρά εναντίον του, όμως ο 42χρονος αρκετές φορές τα παραβίασε.

Η 32χρονη προχώρησε σε νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της την Παρασκευή (02/09),  καθώς ο τελευταίος μετέβη στο σπίτι της, της επιτέθηκε και την απείλησε. Ο 42χρονος καταζητείτο και συνελήφθη το Σάββατο (03/09) το μεσημέρι.

Οδηγήθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού για ανάκριση ενώ ακολούθως ζήτησε να μιλήσει με τον δικηγόρου του. Αποσπώντας λοιπόν την προσοχή του αστυνομικού που τον συνοδεύει, σε κάποια στιγμή πλησίασε την κεντρική είσοδο, έσπρωξε βίαιά τον αστυνομικό και άρχισε να τρέχει στο δρόμο.

Αμέσως, ο ίδιος ο αστυνομικός που τον συνέλαβε προηγουμένως, τον καταδίωξε και τον συνέλαβε στην Οδό Λεοντίου. Ο 42χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στην ΑΔΕ Λεμεσού όπου και τέθηκε υπό σύλληψη.

Να σημειώσουμε πως εναντίον του διευρύνονται αδικήματα βίας στην οικογένεια, ψυχολογική βία, παραβίαση περιοριστικών μέτρων, απόδραση από νόμιμη σύλληψη και επίθεση εναντίον αστυνομικού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE