Ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειιών.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, ο σεισμός είναι ο μεγαλύτερος σε μέγεθος που έχει σημειωθεί στη συγκεκριμένη πολιτεία και έγινε αισθητός από τη Νεμπράσκα και το Κάνσας έως και το Τέξας.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:00 το πρωί τοπική ώρα, και είχε μικρό εστιακό βάθος, 6,6 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Το επίκεντρο εντοπίζεται στην πολιτεία της Οκλαχόμα, 34 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της κωμόπολης Πόνκα Σίτι, που έχει περισσότερους από 25.000 κατοίκους, και σχεδόν 37 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Στιλγουότερ, με περισσότερους από 46.000 κατοίκους.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν αναφερθεί λεπτομέρειες για τραυματίες ή μεγάλες ζημιές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE