Ατύχημα στα γυρίσματα Κυπριακής σειράς! Με δεμένο πόδι η Άννα!

Ατύχημα στα γυρίσματα Κυπριακής σειράς! Με δεμένο πόδι  η Άννα!

Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα των σειρών που θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια της Κύπρου από τη Δευτέρα 5/9. Σε ένα από αυτά όμως είχαμε και το πρώτο ατύχημα, ευτυχώς μικρό και εδώ ταιριάζει η ρήση «κάθε εμπόδιο για καλό».

Ένα μικρό ατύχημα είχε η Άννα Χατζησοφιά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της σειράς 
«Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» στο Mega Κύπρου με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα.

Με ανάρτησή της στο Facebook αφού ανέβασε μία φωτογραφία όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι με επίδεσμο στο πόδι έγραψε: «Και πρωτομηνιάτικα στο γύρισμα, πήρα μια ωραία τούμπα και ψώνισα ένα ωραιότατο διάστρεμμα. Ευτυχώς η ΈΡΤ world παίζει κι αυτή#Δημοπρασία_Αδειών και την βγάζουμε κι εμείς οι Γκασταρμπάιτερ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.