Ελεύθερος o Λιβάνιος που είχε περάσει στα κατεχόμενα ενώ έκανε kite surfing

Ελεύθερος o Λιβάνιος που είχε περάσει στα κατεχόμενα ενώ έκανε kite surfing

Ελεύθερος αφέθηκε χθες βράδυ από τις κατοχικές αρχές Λιβάνιος ο οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι, ενώ έκανε kite surfing στη περιοχή Κάππαρη, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Παραλίμνι: Έκανε kite surfing μπαίνοντας στα κατεχόμενα – Του πέρασαν χειροπέδες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής 2/9 ο Λιβάνιος πέρασε στις ελεύθερες περιοχές. Ανέφερε στις αρχές ασφαλείας της Δημοκρατίας ότι η συμπεριφορά των κατοχικών αρχών απέναντί του ήταν καλή και πως είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Γύρω στις τρεις χθες το απόγευμα ο νεαρός από το Λίβανο ασχολείτο με το kite surfing στη περιοχή Κάππαρη, και φαίνεται ότι, χωρίς να το αντιληφθεί, πέρασε στις κατεχόμενες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE