Δάσκαλος χτυπάει βίαια 10χρονο γιατί δεν έκανε τις ασκήσεις του (VIDEO)

Δάσκαλος χτυπάει βίαια 10χρονο γιατί δεν έκανε τις ασκήσεις του (VIDEO)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από μια αίθουσα διδασκαλίας στην Ινδία προκαλεί οργή και έντονες αντιδράσεις ενώ κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για έναν δάσκαλο που χτυπά βάναυσα έναν 10χρονο μαθητή μπροστά στους υπόλοιπους συμμαθητές του καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail δεν είχε κάνει τις εργασίες που του είχαν υποδειχθεί στο σπίτι. Ανίκανος να ελέγξει την οργή του, ο καθηγητής σηκώνεται μπροστά στην τάξη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών και αρπάζει τον μαθητή από το κεφάλι για να τον χτυπήσει. Κουνάει το κεφάλι του βίαια από τη μια πλευρά στην άλλη πριν τον χτυπήσει τελικά στο πρόσωπο επαναλαμβανόμενα. Η τάξη μένει άφωνη με τον 10χρονο να υποβάλλεται σε διαρκή κακοποίηση πριν τελικά του πετάξει τις ασκήσεις με βία πάνω του. Στη συνέχεια ντροπιασμένο και σοκαρισμένο το παιδί επιστρέφει στη θέση του και οι υπόλοιποι μαθητές κοιτάνε φοβισμένοι.

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο σχολείο της Ινδίας στις 31 Αυγούστου σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όπως αναφέρει η Mail, η ιστοσελίδα του σχολείου δηλώνει πως το μότο τους σαν εκπαιδευτικός οργανισμός είναι «ενότητα και πειθαρχία». Ο ιδρυτής μάλιστα του σχολείου έχει δηλώσει: «Πιστεύουμε ότι ο στόχος της εκπαίδευσης είναι η ανάπτυξη όλων των ταλέντων του κάθε μαθητή και επίσης να ακονιστεί η νοημοσύνη τους, να γίνουν ανοιχτόμυαλοι, να ενισχυθεί η θέλησή τους και να καταστούν υπεύθυνα, ώστε να ανταποκρίνονται και να είναι προσανατολισμένα στο αποτέλεσμα».

Ήδη, πάντως, έχει γίνει καταγγελία απέναντι στον δάσκαλο μετά από διαμαρτυρίες του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή του επεισοδίου…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE