Η Μισέλ Ομπάμα έγινε καθηγήτρια γυμναστικής (VIDEO)

Η Μισέλ Ομπάμα έγινε καθηγήτρια γυμναστικής (VIDEO)

Η υγιεινή ζωή αποτελεί τρόπο ζωής για την Μισέλ Ομπάμα κάτι που το δείχνει συχνά, σε μια προσπάθεια να πείσει τον αμερικάνικο λαό να την ακολουθήσει.

Αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 60ης επετείου του Προεδρικού Συμβουλίου Γυμναστικής, η Μισέλ Ομπάμα συμμετείχε σε ένα επεισόδιο του «Funny or Die», που παρουσιάζει ο κωμικός Νικ  Όφερμαν.

Στο βίντεο Μισέλ Ομπάμα ενθαρρύνει τον ώστε να συνεχίσει Όφερμαν να συνεχίσει όταν εκείνος κουράζεται και θέλει να τα παρατήσει.

Πηγή : newsbeast

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE