ΠΑΦΟΣ: Παρήγγειλε δύο πίττες σουβλάκια για take away αλλά …

ΠΑΦΟΣ: Παρήγγειλε δύο πίττες σουβλάκια για take away αλλά …

Έξαλλη η πελάτισσα σουβλατζίδικου! Απίστευτο το πόσα πλήρωσε για δύο πίττες σουβλάκια.

Από καταγγελία της μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να δημοσιεύσει το περιστατικό η συγκεκριμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα της πήγε να φέρει τις δύο πίττες σουβλάκια που είχαν παραγγείλει. Όταν όμως η μητέρα της, της είπε ότι πλήρωσε 21 ευρώ για τις δύο αυτές πίττες η ίδια έγινε έξαλλη, θέλοντας μάλιστα να πάει να τα χώσει στον καταστηματάρχη.

Η δικαιολογία πάντως του υπαλλήλου για την χρέωση ήταν ότι, έβαλε έξτρα σουβλάκια μέσα στη παραγγελία. 

Δείτε πιο κάτω την ανάρτησή της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.