ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεοσύλλεκτοι στο Nοσοκομείο μετά από άγρια συμπλοκή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεοσύλλεκτοι στο Nοσοκομείο μετά από άγρια συμπλοκή

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε γνωστό καφεστιατόριο της Λεμεσού για τα μάτια μιας γυναίκας.

Μία παρέα από νεοσύλλεκτους φαντάρους, βρέθηκαν σε γνωστό καφεστιατόριο (μπαράκι) της Λεμεσού για να διασκεδάσουν. Στην παρέα τους ήταν και μια γυναίκα, η σύντροφος του ενός από τους στρατιώτες.

Πιο δίπλα στον ίδιο χώρο, μια άλλη παρέα από νεαρά άτομα. Στην συγκεκριμένη παρέα βρισκόταν ο πρώην της κοπέλας του νεοσύλλεκτου.

Οι δύο παρέες «πιάστηκαν» στα χέρια, όταν ο πρώην της κοπέλας πήγε προς το μέρος της για να ζητήσει τον λόγο που… τον παράτησε.

Το όλο συμβάν διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/9).

Ως αποτέλεσμα της συμπλοκής των νεαρών προσώπων ήταν ο τραυματισμός δυο προσώπων (σπασμένο δόντι, μύτη).

Ο ένας νοσηλεύεται στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού και ο άλλος σε ιδιωτική κλινική.

Το ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνά την υπόθεση, έχει στα χέρια του όνομα συγκεκριμένου ατόμου που αναζητά προκειμένου να δώσει κατάθεση για το συμβάν .   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE