ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Ο αριθμός των γυναικών που φέρεται να έχει παρενοχλήσει γραπτώς (μέσω μηνυμάτων) αλλά και λεκτικός φτάνει τις οκτώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση.
Μάλιστα, πρόσωπο που επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας μετά το αρχικό δημοσίευμα μας το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεαρός δικηγόρος παρενοχλεί γυναίκες συναδέλφους του, μας ανέφερε ότι, ο εν λόγω δικηγόρος δεν έμεινε μόνο στα μηνύματα αλλά σε μια περίπτωση επιτέθηκε άσεμνα και σε δικηγόρο.
Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση γίνονται σκέψεις όπως και οι οκτώ παραπονούμενες δικηγόροι προχωρήσουν σε ομαδική καταγγελία του 30χρονου «Δον Ζουάν», ο οποίος αδυνατεί να ελέξει τις σεξουαλικές του ορμές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις