Ξεπέρασε και τον Δίπλαρο σε καλεσμένους ο Φωκαίδης - Ασύλληπτος ο αριθμός - (VIDEO)

Ξεπέρασε και τον Δίπλαρο σε καλεσμένους ο Φωκαίδης - Ασύλληπτος ο αριθμός - (VIDEO)

Θα χαιρετάει μέχρι αύριο ο Υπουργός.

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους ζουν ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαίδης και η αγαπημένη του Ερμιόνη Πλάτων.

Το νέο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην Λάρνακα παρουσία πλήθος κόσμου, μιας και ο γάμος τους είναι ανοικτός για το ευρύ κοινό.

Στον γάμο παρευρεθήκαν και μέλη της Κυβέρνησης, όπως η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος αλλά και ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδος Πάνος Καμμένος. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου 12χιλιάδες κόσμος αναμένεται να είναι καλεσμένος στο γάμο.

Δείτε τα πλάνα από τον γάμο 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE