Εκρηξη πυραύλου στη βάση της NASA

Εκρηξη πυραύλου στη βάση της NASA

Εκρηξη πυραύλου σημειώθηκε στο Κέιπ Κανάβεραλ όπου γίνονται εκτοξεύσεις στο διάστημα.

Ατύχημα φέρεται να έγινε στο Κέιπ Κανάβεραλ της Φλόριντα από όπου πραγματοποιούνται εκτοξεύσεις πυραύλων στο διάστημα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έκρηξη πυραύλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BreakingNews, ένας πύραυλος SpaceX Falcon 9 εξερράγη ενώ βρισκόταν στην εξέδρα εκτόξευσης, ενώ φαίνονται και μαύροι καπνοί. 

Η ισοτσελίδα πάντως μεταφέρει ότι σύμφωνα με το Associated Press, η NASA ισχυρίζεται πως ο πύραυλος εξερράγη κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας στο μη επανδρωμένο σκάφος SpaceX.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE