Χαμό στο αεροδρόμιο Πάφου προκάλεσε 47χρονη! Έβριζε χυδαία γυναίκα Αστυνομικό

Χαμό στο αεροδρόμιο Πάφου προκάλεσε 47χρονη! Έβριζε χυδαία γυναίκα Αστυνομικό

Γυναίκα Αστυνομικός έκανε παρατήρηση σε 47χρονη Βρετανίδα που προκαλούσε ανησυχία, με αποτέλεσμα η τουρίστρια να βγει εκτός εαυτού και να προκαλεί αναστάτωση στο Διεθνές αεροδρόμιο Πάφου.

Στα αστυνομικά κρατητήρια βρέθηκε 47χρονη Βρετανίδα μετά από πρόκληση φασαρίας την Τετάρτη 31/8 στον αερολιμένα Πάφου. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πληροφορίες η 47χρονη μετά από παρατήρηση, εξύβριζε με χυδαίες εκφράζεις Αστυνομικό, φώναζε και προκάλεσε αναστάτωση στο αεροδρόμιο πριν της περάσουν χειροπέδες.

Η 47χρονη αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του  Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ενώ εναντίον της διερευνάται υπόθεση ανησυχίας στον αερολιμένα της Πάφου και εξύβριση μέλους της Αστυνομίας υπό την επήρεια αλκοόλης. 

Η 47χρονη συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να καταχωρηθεί η υπόθεση και το Δικαστήριο να ορίσει ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE