Απίστευτο: Σκόραρε ο Μαμέ Νιάνγκ – Δείτε πως τα κατάφερε

Απίστευτο: Σκόραρε ο Μαμέ Νιάνγκ – Δείτε πως τα κατάφερε

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που στην ΑΕΛ θα τον θυμούνται με όχι και τις καλύτερες αναμνήσεις καθώς ο πανύψηλος επιθετικός πέρασε και δεν ακούμπησε.

Ήρθε σε μια περίοδο που στην ομάδα της Λεμεσού «καίγονταν» για βαθμούς και γκολ, ωστόσο η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν απογοητευτική. Κατάφερε να βρεί δίχτυα μόλις μια φορά σε 13 συμμετοχές με τα «γαλαζοκίτρινα» και αποτέλεσε σύντομα παρελθόν.

Πλέον ο Μαμέ Νιάνγκ συνεχίζει την καριέρα του στη Νορβηγία  και στην Kongsvinger, συμπαίκτης με τον πολύ γνωστό μας από την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, Έλιο Πίντο.

Ο επιθετικός της Νορβηγικής ομάδας λοιπόν κατάφερε και σκόραρε (επιτέλους) στο ισόπαλο 2-2 της ομάδας του απέναντι στην Strommen μπαίνοντας ως αλλαγή στο 77’.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE