Η νέα φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη! Άλλαξε και πάλιν το look της!

Η νέα φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη! Άλλαξε και πάλιν το look της!

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το νέο χρώμα στα μαλλιά της...

 

Η Μίνα Αρναούτη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας της, φαίνεται πως αναρρώνει κι έχει επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της. Αυτό τουλάχιστον φανερώνει το χαμόγελο αλλά και η αλλαγή που έχει κάνει στο χρώμα των μαλλιών της.

Η ίδια ωστόσο σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου, αν έχει επιστρέψει από το νοσοκομείο, δεν έχει απαντήσει ακόμη ενώ πολλοί είναι αυτοί που της εύχονται «καλή ανάρρωση».

Πάντως η συνεπιβάτης του Παντελη Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή ποζάρει στο φακό με χαμόγελο και νάζι.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Η λύση δύο κρατών είναι «ο μόνος δρόμος προς την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή» και «δεν υπάρχει εναλλακτική», δήλωσε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΗΕ, Πρέσβης Μαρία Μιχαήλ, μιλώντας την Τρίτη κατά τη Διεθνή Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό, στη Νέα Υόρκη, και ευχαρίστησε τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία για την πρωτοβουλία σύγκλησής της. Παράλληλα, εξέφρασε την ετοιμότητα της Κύπρου για επανενεργοποίηση της θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE