ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ντού» της Αστυνομίας σε πρακτορείο στοιχημάτων - Τα μάζεψαν όλα!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ντού» της Αστυνομίας σε πρακτορείο στοιχημάτων - Τα μάζεψαν όλα!

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λευκωσίας, σε συνεργασία με μέλη άλλων Τμημάτων της Αστυνομίας, διεξήγαγαν έρευνα την Τετάρτη (31/8) σε υποστατικό στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε μια τηλεόραση εντοπίστηκε να απεικονίζονται αποτελέσματα και αποδόσεις Αγγλικού και Αφρικάνικου Ιπποδρόμου. 

Επίσης μετά από έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε ένας υπολογιστής η διεύθυνση (IP Address) του οποίου, φαίνεται να λάμβανε σήμα από παράνομη πλατφόρμα που ασχολείτο με τη διεξαγωγή παράνομων κυνοδρομιών και ιπποδρομιών και η οποία εντοπίστηκε πρόσφατα στη Λάρνακα.

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τρεις πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, δύο οθόνες, τρία πληκτρολόγια, τρία ποντίκια ηλεκτρονικού υπολογιστή, μια τηλεόραση και ένας θερμικός υπολογιστής.

Η υπεύθυνη του υποστατικού, ηλικίας 26 ετών, ότι εργαζόταν χωρίς σχετική άδεια και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας για κατάθεση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE