Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξαναχτυπά! Εκτέλεσε τον υπουργό Παιδείας

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξαναχτυπά! Εκτέλεσε τον υπουργό Παιδείας

Εκτελέστηκε ο υπουργός Παιδείας της Βόρειας Κορέας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα στον Τύπο.

«Ο υπουργός Παιδείας Κιμ Γιονγκ-Τζιν εκτελέστηκε», δήλωσε συγκεκριμένα - στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε - ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, Τζονγκ Τζουν-Χέε.

Οι δηλώσεις του Τζονγκ, ο οποίος απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, ακολουθούν χθεσινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο δύο ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας εκτελέστηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα διότι παράκουσαν τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο -  Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο - Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στα θετικά προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE