Συνεχίζουν ακάθεκτοι να πίνουν και να οδηγούν οι Κύπριοι – Τους «τελείωσε» το χαρτί από τις πολλές κλήσεις

Συνεχίζουν ακάθεκτοι να πίνουν και να οδηγούν οι Κύπριοι –  Τους «τελείωσε» το χαρτί από τις πολλές κλήσεις

Σε διακόσιες δεκατρείς καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ προχώρησε η Αστυνομία στη διάρκεια στη διάρκεια παγκύπριας εκστρατείας με στόχο την πρόληψη και τη μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, από τις 8 έως και τις 14 Αυγούστου, τα μέλη της Αστυνομίας προέβησαν συνολικά σε 2,917 ελέγχους οδηγών, σε όλη την Κύπρο. Από αυτούς 213 οδηγοί, καταγγέλθηκαν αφού εντοπίστηκαν να έχουν στον οργανισμό τους μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλης, από την επιτρεπόμενη.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αποτελεί την πρώτη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων. Σύμφωνα με τις στατιστικές, τα τελευταία πέντε χρόνια, από το 2011 μέχρι και το 2015, από τις 259, θανατηφόρες τροχαίες συγκρούσεις, 75 ή ποσοστό 28,96%, είχαν ως κύρια αιτία, την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Η πλειοψηφία των ελέγχων και οι περισσότερες καταγγελίες έγιναν στην επαρχία Λάρνακας

Αναλυτικός πίνακας των καταγγελιών επισυνάπτεται.

http://www.police.gov.cy/police/police.nsf/All/FBE552F607ABA100C2258020002986ED/$file/PINAKAS.jpg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE