Τι αποκάλυψε η χαμηλή στάθμη του νερού στο φράγμα του Μαυροκόλυμπου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι αποκάλυψε η χαμηλή στάθμη του νερού στο φράγμα του Μαυροκόλυμπου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυστυχώς, η χαμηλή στάθμη του νερού στο φράγμα του Μαυροκόλυμπου στην Πάφο αποκάλυψε και άλλη μια τραγική πτυχή του φράγματος που κοντεύει να στραγγίσει!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται από την Επαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, αποτυπώνουν την τραγική εικόνα στην όποια βρίσκεται η στάθμη του νερού στο φράγμα.

Η στάθμη του νερού τον μήνα Αύγουστο βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα τα οποία προκαλούν τεράστια ανησυχία, είναι η επισήμανση της Επ. Επιτροπής των Οικολόγων της Πάφου.

Παράλληλα, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται φαίνεται πως στο φράγμα είναι γεμάτο από σκουπίδια και κυρίως από πεταμένα μεταλλικά τενεκεδάκια

.

Για ακόμη μια φορά φαίνεται πως ο Κύπριος πολίτης δεν έχει οικολογική συνείδηση αφού ο ίδιος μολύνει το περιβάλλον στο οποίο ζει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.