Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ο Γιάννος και η Μαρία Ιωάννου περνούν δύσκολες στιγμές, αφού ο αδελφός του επιχειρηματία, Σόλωνας Ιωάννου εγκατέλειψε τα εγκόσμια.
Ο ιδιοκτήτης των κοσμηματοπωλείων Nikos Ioannouέριξε μαύρο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και θέλησε να γράψει ένα λακωνικό μήνυμα για την μεγάλη απώλεια της οικογένειάς του.
«Είναι με βαθιά θλίψη που καλούμαστε να αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας γιο και αδερφό, Σόλωνα Ιωάννου... Πολυαγαπημένε μας Σόλων, θα μας λείψεις, θα είσαι πάντα στη μνήμη μας. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τα μηνύματα συμπαράστασης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




