Πανικός στις οντισιόν των Καλλιστείων! Μέλος της κριτικής επιτροπής έχασε την πτήση για Κύπρο!

Πανικός στις οντισιόν των Καλλιστείων! Μέλος της κριτικής επιτροπής έχασε την πτήση για Κύπρο!

Ο κριτής έτρεχε πανικοβλημένος στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος...

Πριν λίγες μέρες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχασε την πτήση με προορισμό την Κύπρο και αμέσως τον έπιασε πανικός.

Ο κριτής των Καλλιστέιων του Mega καθυστέρησε να φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση. Μάλιστα, η επόμενη πτήση ήταν το πρωί. Το μοντέλο και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, έπρεπε να ταξιδέψει στο νησί μας, καθώς θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ομορφιάς «Star Κύπρος» και έπρεπε να παραβρεθεί και στο casting των κοριτσιών.

Ωστόσο, μόλις χαλάρωσε, έψαξε και βρήκε εισιτήριο με την πολύ πρωινή πτήση και ο πανικός του έλαβε τέλος. Πάντως κάποιοι καλοθελητές εικάζουν πως «Φταίει ο έρωτας για ο,τι του συμβαίνει...».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE