ΛΕΜΕΣΟΣ: 80 εξώδικα μέσα σε 10 ώρες μοίρασε η Αστυνομία – Η αγαπημένη παρανομία των Κύπριων οδηγών

ΛΕΜΕΣΟΣ: 80 εξώδικα μέσα σε 10 ώρες μοίρασε η Αστυνομία – Η αγαπημένη παρανομία των Κύπριων οδηγών

Στο πλαίσιο της Παγκύπριας εκστρατείας για οδήγηση χωρίς ελεύθερα χέρια η τροχαία Λεμεσού μοίρασε δεκάδες εξώδικα μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τρίτη 30/8 από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα καταγγέλθηκαν 80 οδηγοί.

Συγκεκριμένα η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε σε διάφορα σημεία της πόλης κυρίως στην παραλιακή περιοχή και το κέντρο.

Η πιο συνηθισμένη παρανομία ήταν η υπερβολική ταχύτητα αφού καταγγέλθηκαν 36 οδηγοί, 12 για οδήγηση με ελεύθερα χέρια (κινητό) 5 για στάθμευση σε χώρο αναπήρων. 

Επίσης έγιναν και δυο συλλήψεις οδηγών η οποία δεν έφεραν πιστοποιητικό ασφάλειας ενώ παράλληλα κρατήθηκαν και δυο οχήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκστρατεία θα συνεχιστεί μέχρι τις 4/9. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.