Στα €56 εκ. τα κέρδη της Τρ. Κύπρου το Α' εξάμηνο 2016, τα ΜΕΔ μειώθηκαν κατά €2 δις

Στα €56 εκ. τα κέρδη της Τρ. Κύπρου το Α' εξάμηνο 2016, τα ΜΕΔ μειώθηκαν κατά €2 δις

Στα €56 εκατομμύρια ανήλθαν τα κέρδη του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα, κτίζοντας στη σημαντική μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων η οποία στο εξάμηνο έφτασε στα €2 δισεκατομμύρια.

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, Τζον Πάτρικ Χούρικαν, εξέφρασε ικανοποίηση για τη συνέχιση της «θετικής δυναμικής» στην πορεία της τράπεζας και στο δεύτερο τρίμηνο του έτους.

«Έχουμε μειώσει τα προβληματικά δάνεια για πέμπτο συνεχόμενο τρίμηνο. Το πρώτο εξάμηνο ολοκληρώσαμε αναδιαρθρώσεις ύψους €2,8 δισ και μειώσαμε τα προβληματικά δάνεια κατά 2 δισ ή 18%. Αναμένουμε περαιτέρω μείωση τα επόμενα τρίμηνα», σημείωσε.

Η συνέχεια στο BusinessNews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE