Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε την ανάγκη όπως στη Σύνοδο αρχίσει η συζήτηση σε σχέση με το μέλλον της Ευρώπης και όπως η Ευρώπη έρθει πιο κοντά στους Ευρωπαίους πολίτες.
Παράλληλα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον κ. Τουσκ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και επεσήμανε τη σημασία της παρούσας φάσης των εντατικοποιημένων διαπραγματεύσεων, ενόψει και των συναντήσεων που θα έχει ο κ. Τουσκ με Τούρκους αξιωματούχους το επόμενο διάστημα.
Εξάλλου, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουϊτερ, ο κ. Τουσκ αναφέρεται σε “διαβουλεύσεις με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη απόψε ενόψει της συνάντησης των 27 της ΕΕ στη Μπρατισλάβα.”
Στην τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη-Τουσκ αναφέρεται και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτηση στο δικό του λογαριασμό στο τουϊτερ, σημειώνοντας ότι έγινε αναφορά στη Σύνοδο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και στο Κυπριακό.
Κυπριακό και το μέλλον της ΕΕ σε τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη-Τουσκ

Την ημερήσια διάταξη της Συνόδου του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Μπρατισλάβα στις 15-16 Σεπτεμβρίου, συζήτησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόλαντ Τουσκ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Τρίτης 30/8.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εικόνες που προκαλούν αντιδράσεις στους δρόμους της Κύπρου - «Καμαρώστε τους!»
Θλίψη για τον θάνατο 52χρονου στην Κύπρο - «Το λεωφορείο πέρασε για να σε πάρει, όμως δεν κατέβηκες…» - Δείτε φωτογραφία
Ανείπωτη τραγωδία: Πήγε για μανιτάρια και δεν επέστρεψε ποτέ - Νεκρή 75χρονη, στη δημοσιότητα τα στοιχεία της
VIDEO - Τρόμος στον αέρα: Η προσγείωση που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία - Αεροπλάνο πάλευε με τους ανέμους
VIDEO - First Dates: Η 27χρονη Κύπρια βρήκε τον έρωτα - Η απρόσμενη κίνηση του 32χρονου στο ραντεβού τους
Απίστευτες σκηνές: «Κάηκε» η Λευκωσία για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ - Βίντεο από το εντυπωσιακό pyro show

