Εβδομάδα οικονομικών αποτελεσμάτων των εμπορικών τραπεζών

Εβδομάδα οικονομικών αποτελεσμάτων των εμπορικών τραπεζών

Σημαντική είναι η εβδομάδα που αρχίζει, καθώς την Τρίτη (30/8) Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική Τράπεζα θα ανακοινώσουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα για την 1η εξαμηνία του τρέχοντος έτους, ενώ αποτελέσματα θα ανακοινώσει και ο Συνεργατισμός.

Η Τράπεζα Κύπρου, το μεγαλύτερο τραπεζικό ίδρυμα της χώρας, σε ενημέρωσή της προς το επενδυτικό κοινό, ανακοίνωσε πως τα καθαρά κέρδη (μετά τη φορολογία) αναμένεται να ανέλθουν στα €6 εκατομμύρια, το β' τρίμηνο, με την κερδοφορία στο εξάμηνο να διαμορφώνεται στα €56 εκατ περίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE