Τα 5 «δυνατά άλογα» που έμειναν εκτός κυπριακής τηλεοπτικής «κούρσας»

Τα 5 «δυνατά άλογα» που έμειναν εκτός κυπριακής τηλεοπτικής «κούρσας»

Τους συγκεκριμένους δεν θα τους βλέπουμε για φέτος στην Tv και οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.

Γαβριέλα Χριστοδούλου: Μια αποχώρηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα. Η Γαβριέλα μένει οριστικά εκτός τηλεόρασης αφού εγκατέλειψε οικειοθελώς το ΡΙΚ και την τηλεόραση γενικώς.  

Κυριάκος Πιερίδης: Αφού κανείς δεν τον ενημέρωσε για το μέλλον της εκπομπής του στον Alpha Κύπρου μάζεψε μόνος του τα πράγματά του και αποχώρησε. 

Ονούφριος Σωκράτους: Η απομάκρυνση του χαρακτηρίζεται αιφνιδιαστική. Ο Ονούφριος αντικαταστάθηκε από την Στέλλα Στυλιανού στην εκπομπή «Έχεις Μέσον» του Mega.

Αιμιλία Κενεβέζου: Οι αριθμοί λένε του λόγου του αληθές. Οι τηλεθεατές την είχαν εγκαταλείψει προ πολλού και έτσι τα μονοψήφια ποσοστά της ήταν αρκετά για να την θέσουν εκτός οθόνης. 

Κατερίνα Αγαπητού: Οι φήμες θέλουν τα «Πρόσωπα» να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και έτσι η παρουσιάστρια μένει εκτός πλάνων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE