Τα 5 «δυνατά άλογα» που έμειναν εκτός κυπριακής τηλεοπτικής «κούρσας»

Τα 5 «δυνατά άλογα» που έμειναν εκτός κυπριακής τηλεοπτικής «κούρσας»

Τους συγκεκριμένους δεν θα τους βλέπουμε για φέτος στην Tv και οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.

Γαβριέλα Χριστοδούλου: Μια αποχώρηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα. Η Γαβριέλα μένει οριστικά εκτός τηλεόρασης αφού εγκατέλειψε οικειοθελώς το ΡΙΚ και την τηλεόραση γενικώς.  

Κυριάκος Πιερίδης: Αφού κανείς δεν τον ενημέρωσε για το μέλλον της εκπομπής του στον Alpha Κύπρου μάζεψε μόνος του τα πράγματά του και αποχώρησε. 

Ονούφριος Σωκράτους: Η απομάκρυνση του χαρακτηρίζεται αιφνιδιαστική. Ο Ονούφριος αντικαταστάθηκε από την Στέλλα Στυλιανού στην εκπομπή «Έχεις Μέσον» του Mega.

Αιμιλία Κενεβέζου: Οι αριθμοί λένε του λόγου του αληθές. Οι τηλεθεατές την είχαν εγκαταλείψει προ πολλού και έτσι τα μονοψήφια ποσοστά της ήταν αρκετά για να την θέσουν εκτός οθόνης. 

Κατερίνα Αγαπητού: Οι φήμες θέλουν τα «Πρόσωπα» να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και έτσι η παρουσιάστρια μένει εκτός πλάνων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE