Ραγίζει καρδιές! Το τραγούδι που έγραψε φίλη της αδικοχαμένης Ιωάννας Μίτσιγγα «Μακάρι να μπορούσα να δω το χαμόγελο σου …»

Ραγίζει καρδιές! Το τραγούδι που έγραψε φίλη της αδικοχαμένης Ιωάννας Μίτσιγγα «Μακάρι να μπορούσα να δω το χαμόγελο σου …»

Φίλη της νεαρής κύπριας, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Καλιφόρνια θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της μέσω ενός τραγουδιού.

Το τραγούδι το έγραψε η ίδια, αναφέροντας αρχικά ότι δεν σκέφτηκε ποτέ ότι θα έγραφε ένα τέτοιο τραγούδι για κάποιον αλλά η καρδιά της έσπασε μπροστά στην τραγική είδηση ότι η φίλη της, χάθηκε σε ένα τέτοιο φοβερό τροχαίο.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν η ίδια θέλει να εκφράσει όσα νιώθει μετά το άκουσμα τις τραγικής αυτής είδησης…

Διαβάστε επίσης: Στη γειτονιά των αγγέλων η Ιωάννα Μίτσιγγα – Έχασε την ζωή της σε τροχαίο στην Καλιφόρνια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο τρόπος με τον οποίο έγινε το μοιραίο τροχαίο – Ήταν συνοδηγός η Ιωάννα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».