Σκληρή κριτική σε Γιώτα Κουφαλίδου και Σίγμα «Τόσες παρουσιάστριες… πήρες Κουφαλίδου;»

Σκληρή κριτική σε Γιώτα Κουφαλίδου και Σίγμα «Τόσες παρουσιάστριες… πήρες Κουφαλίδου;»

Ως πρόσωπο της εβδομάδας παρουσιάζει το περιοδικό «Τv Capuccino» την Γιώτα Κουφαλίδου, ασκώντας της μάλιστα και πολύ αυστηρή κριτική.

Στο στόχαστρο βρέθηκε η παρουσιάστρια αλλά και το Σίγμα, λόγω της απόφασης να αναλάβει την απογευματινή ζώνη του καναλιού.

«Είσαι εσύ φίλε/η αναγνώστη/τρια, διευθυντικό στέλεχος σε ένα κανάλι. Και θες να κάνεις απογευματινή ζώνη. Έστω, μια ωραία παραγωγή που θα σχολιάζει gossip θέματα ή τέλος πάντων το star system της Κύπρου. Και πες ότι δεν γέλασες με την προηγούμενη φράση και πιστεύεις ότι υπάρχει star system στην Κύπρο. Ξεροκαταπίνεις και προχωράς με την απόφαση γιατί θέλεις να γεμίσεις μια ζώνη ενώ ξέρεις πως θα τροφοδοτήσεις και ιστοσελίδες του συγκροτήματος σου, άντε και κάνεις κι ένα μονοσέλιδο σε μηνιαίο περιοδικό (ναι, υπάρχουν ακόμη). Και μετά από όλο αυτό που σου περιέγραψα με τόσα κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά που κυκλοφορούν εκεί έξω, τόσες παρουσιάστριες, αποφασίζεις να πάρει την εκπομπή … η Γιώτα Κουφαλίδου;», αυτά αναφέρει το σχόλιο συναδέλφου για την απόφαση του καναλιού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE