ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΔΕΚ: Θα εγγράψει θέμα στη Βουλή μετά τις αποκαλύψεις του ThemaOnline για Πούφο

ΕΔΕΚ: Θα εγγράψει θέμα στη Βουλή μετά τις αποκαλύψεις του ThemaOnline για Πούφο

Αίσθηση προκάλεσαν στα πολιτικά κόμματα οι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας μας, για τον πρώην Διευθυντή του Τμήματος Προσόδων Γιώργο Πούφο, ο οποίος φέρεται να βρέθηκε στο μικροσκόπιο της Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: 

Γ. Πούφος για 800.000 σε Ελλάδα και UNIASTRUM: «Ό,τι είχα να πω το είπα στους αρμόδιους»

Σιζόπουλος για αποκάλυψη ThemaOnline: «Ορκωτούς λογιστές για έλεγχο συγγενικών προσώπων ανώτερων κρατικών λειτουργών»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ύποπτες διαδρομές 800.000 ευρώ σε λογαριασμό πρώην αξιωματούχου – Από Ελλάδα στην UNIASTRUM – Ήξερε η Χρυστάλλα!

Οι Οικολόγοι για την αποκάλυψη με την Γιωρκάτζη: «Να απαντήσει για τις 800.000€ πρώην υψηλόβαθμου αξιωματούχου»

Σε νεότερη της ανακοίνωση η ΕΔΕΚ αναφέρει:

«Πρόθεση εγγραφής στη Βουλή ζητημάτων ανώτερων κρατικών λειτουργών για αθέμιτη απόκτηση περιουσιακών στοιχείων.

Σε συνέχεια της χθεσινής (26/8) δήλωσης του Προέδρου της ΕΔΕΚ με αφορμή το δημοσίευμα στο διαδικτυακό "To Thema Online" σε σχέση με ανώτερους κρατικούς λειτουργούς οι οποίοι ενδεχομένως εμπλέκονται σε ζητήματα αθέμιτης ή αδιαφανούς απόκτησης περιουσιακών στοιχείων, θα θέλαμε να δηλώσουμε πως από την πλευρά της ΕΔΕΚ υπάρχει πρόθεση το συγκεκριμένο θέμα να προχωρήσει σε εγγραφή για συζήτηση στη Βουλή.

Καλούμε τους πολίτες ή και τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι κατέχουν οποιαδήποτε στοιχειά να επικοινωνήσουν μαζί μας».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top