ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Φωτιά σε υποστατικό που ανήκει σε κάτοικο Αγίας Νάπας

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Φωτιά σε υποστατικό που ανήκει σε κάτοικο Αγίας Νάπας

Φωτιά που ξέσπασε σε υποστατικό στο Λιοπέτρι, ιδιοκτησίας 39χρονου από την Αγία Νάπα, κατέστρεψε γεωργικά εργαλεία άγνωστης αξίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αργά το απόγευμα της Παρασκευής 26/8, έγινε αντιληπτή φωτιά σε υποστατικό σε αγροτική περιοχή στο Λιοπέτρι το οποίο ανήκει σε 39χρονο κάτοικο Αγίας Νάπας.

Πρόκειται για μικρό οικοδόμημα, το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη γεωργικών υλικών και ως βοηθητική κουζίνα.  Εντός του υποστατικού  υπήρχαν διάφορα γεωργικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για άρδευση,  τα οποία καταστράφηκαν. Η αξία των εργαλείων είναι άγνωστη μέχρι στιγμής.

Το πρωί του Σαββάτου 27/8 αναμένεται να διενεργηθούν εξετάσεις από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, οι οποίες αναμένεται να καταδείξουν τα αίτια της φωτιάς.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE