Απορρίφθηκε το αίτημα για έφεση στην ποινή του Πιστόριους

Απορρίφθηκε το αίτημα για έφεση στην ποινή του Πιστόριους

Η δικαστής Τοκοζίλε Μασίπα υποστήριξε ότι το αίτημα αυτό δεν έχει εύλογες προοπτικές επιτυχίας.

Απορρίφθηκε το αίτημα για έφεση στην ποινή του Πιστόριους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστής Τοκοζίλε Μασίπα απέρριψε την αίτηση που κατέθεσαν οι εισαγγελικές αρχές της Νότιας Αφρικής, προκειμένου να ασκήσουν έφεση στην ποινή εξαετούς φυλάκισης που έχει επιβληθεί στον Όσκαρ Πιστόριους, λέγοντας ότι το αίτημα αυτό δεν έχει εύλογες προοπτικές επιτυχίας.

Η Μασίπα είχε καταδικάσει τον Ιούλιο τον «χρυσό» Παραολυμπιονίκη του στίβου για τη δολοφονία της φίλης του, Ρίβα Στέενκαμπ, το 2013, ωστόσο, οι εισαγγελικές αρχές της χώρας είχαν εκφράσει την άποψη ότι η ποινή ήταν υπερβολικά επιεικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.