ΛΕΩΦ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρό τροχαίο - Κάηκε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα! Στο νοσοκομείο ο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΩΦ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρό τροχαίο -  Κάηκε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα! Στο νοσοκομείο ο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Λεμεσού, στο ύψος της υπέργειας διάβασης της CYTA, σημειώθηκε γύρω στις 14:00 (25/08).

Υπό συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα και αυτοκίνητο, με τον οδηγό του δίκυκλου να μεταφέρεται εσπευσμένα με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 

Ευτυχώς, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς όπως μας αναφέρθηκε υπέστη τραύμα στο πόδι. Το μέγεθος του τραυματισμού, ωστόσο, για την ώρα δεν είναι γνωστό.

Μετά το ατύχημα η μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες  και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατάσβεση της φωτιάς.

Φ. Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.