Ο ταλαντούχος τραγουδιστής κάνει στρατό στην Κύπρο!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής κάνει στρατό στην Κύπρο!

Δήλωνε Κύπριος και δεν το πολυπιστεύαμε, αλλά η κατάταξή του στο στρατό, μαρτυρά την αλήθεια του λόγου του...

Ο Yuri Melikov ζει στην ελεύθερη περιοχή της Αμμοχώστου μαζί με την οικογένειά του, της οποίας η καταγωγή είναι από τη Ρωσία. 

Και μπορεί όταν λάμβανε μέρος στο talent show του ΑΝΤ1 να δήλωνε Κύπριος και να μιλούσε την ελληνική γλώσσα με κυπριακή διάλεκτο, αλλά επί της ουσίας όλοι πιστεύαμε ότι είναι ακόμα ένας Ρώσος που κατοικεί στην Κύπρο.

Και όμως ο ταλαντούχος νέος αυτήν την περίοδο κάνει τη θητεία του στο στρατό, αποδεικνύοντας ότι είναι γνήσιος Κύπριος, μιας και οι αλλοδαποί δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν στρατιωτική θητεία. 

Όπως διαπιστώνουμε από τις αναρτήσεις του στα social media, o Υuri βρήκε τον τρόπο να περνά καλά, ακόμα και στο στρατό…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.