Και Κυπριακό συζήτησαν Μπάιντεν - Γιλντιρίμ στην Άγκυρα

Και Κυπριακό συζήτησαν Μπάιντεν - Γιλντιρίμ στην Άγκυρα

Και το Κυπριακό συζήτησε ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Άγκυρα και όπως δήλωσε ο ίδιος θα συνεχίσουν να συζητούν με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο.

Σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη συνάντησή του με τον Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος είπε ότι διαπραγματεύονται την επανένωση του νησιού υπό μια λύση ομοσπονδίας.

Στη δική του δήλωση ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε για το Κυπριακό ότι γνωρίζουν τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι Αμερικανοί για πολλά χρόνια, λέγοντας ότι την πρώτη φορά χάθηκε η ευκαιρία για λύση του Κυπριακού αλλά αυτή τη φορά προτείνουν να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία και προτείνουν στην ε/κ πλευρά να μην χάσει την ευκαιρία αυτή. 

“Η τουρκική πλευρά ήταν πάντα υπέρ της λύσης και θα είναι και αυτή τη φορά”, είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε οικία στη Λευκωσία - Οι πρώτες πληροφορίες

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε οικία στη Λευκωσία - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε οικία στη Λευκωσία, το μεσημέρι της Πέμπτης (6/11).

BEST OF TOTHEMAONLINE