Και Κυπριακό συζήτησαν Μπάιντεν - Γιλντιρίμ στην Άγκυρα

Και Κυπριακό συζήτησαν Μπάιντεν - Γιλντιρίμ στην Άγκυρα

Και το Κυπριακό συζήτησε ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Άγκυρα και όπως δήλωσε ο ίδιος θα συνεχίσουν να συζητούν με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο.

Σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη συνάντησή του με τον Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος είπε ότι διαπραγματεύονται την επανένωση του νησιού υπό μια λύση ομοσπονδίας.

Στη δική του δήλωση ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε για το Κυπριακό ότι γνωρίζουν τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι Αμερικανοί για πολλά χρόνια, λέγοντας ότι την πρώτη φορά χάθηκε η ευκαιρία για λύση του Κυπριακού αλλά αυτή τη φορά προτείνουν να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία και προτείνουν στην ε/κ πλευρά να μην χάσει την ευκαιρία αυτή. 

“Η τουρκική πλευρά ήταν πάντα υπέρ της λύσης και θα είναι και αυτή τη φορά”, είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE