Έιντε: «Για πρώτη φορά συζητούνται στις συνομιλίες όλα τα θέματα χωρίς ταμπού»

Έιντε: «Για πρώτη φορά συζητούνται στις συνομιλίες όλα τα θέματα χωρίς ταμπού»

Για πρώτη φορά από τότε που έφτασε στο νησί, συζητούνται στις συνομιλίες όλα τα θέματα χωρίς ταμπού, δήλωσε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Έιντε, ύστερα από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους, τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν χθες ότι ο Ιούλιος ήταν ένας πάρα πολύ καλός μήνας σε ο,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις και ότι και οι έξι συναντήσεις που έγιναν τον Ιούλιο ήταν παραγωγικές.

Μιλώντας ύστερα από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, είπε ότι ο ίδιος, τρέφει μεγάλες προσδοκίες για τον νέο γύρο των εντατικών διαβουλεύσεων που ξεκίνησε χθες.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι είναι η πρώτη φορά από τότε που ίδιος έφτασε στο νησί που συζητούνται όλα τα θέματα χωρίς ταμπού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE