Η Ρωσίδα Angela Nikolau που τραβάει τις πιο επικίνδυνες selfies - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ρωσίδα Angela Nikolau που τραβάει τις πιο επικίνδυνες selfies - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αν έχετε υψοφοβία μην δείτε τις εικόνες που ποστάρει η τολμηρή Angela Nikolau

Η φιλοσοφία του Instagram έχει φέρει εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου πιο κοντά με τη φωτογραφία. Οι περισσότεροι πλέον σπαταλούν χρόνο στα κλικς προκειμένου να εντυπωσιάσουν με τις λήψεις τους και να εκφράσουν τη δική τους οπτική στα πράγματα. 

Κάποιοι βέβαια προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, ξεφεύγοντας από τις κοινότυπες selfies καθώς μέσω της φωτογραφίας προσπαθούν να ανακαλύψουν τα όριά τους. Οι εικόνες τους απεικονίζουν τους ίδιους σε σημεία που σου κόβουν την ανάσα, σε υψόμετρα που προσφέρουν καθηλωτική θέα στο πλαίσιο ενός κόνσεπτ που μόνο οι άκρως τολμηροί μπορούν να αντιληφθούν. 

Η Ρωσίδα Angela Nikolau ανήκει σε αυτή την κατηγορία των instagramers, ποζάροντας σε εντελώς επικίνδυνα σημεία από διάφορες περιοχές του πλανήτη και κάνοντας πράξη το μότο της «no limit, no control» (κανένα όριο, κανένας έλεγχος). Ο λογαριασμός της στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνει μοναδικές εικόνες της ίδιας από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο σε υψόμετρα που... ζαλίζουν. Γέφυρες, ουρανοξύστες και ταράτσες κτιρίων-γιγάντων σε Ρωσία, Χονγκ Κονγκ και Κίνα είναι μεταξύ των αγαπημένων σποτ της Nikolau.

Δείτε μερικές από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της νεαρής ριψοκίνδυνης Ρωσίδας:  

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE