ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η γυναίκα που τραυματίστηκε κρίσιμα!

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η γυναίκα που τραυματίστηκε κρίσιμα!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα. Μια γυναίκα νεκρή κι άλλη μια σοβαρά τραυματισμένη ο απολογισμός του θανατηφόρου δυστυχήματος στο Στρόβολο το βράδυ της Δευτέρας 22/8.

Διαβάστε επίσης: Προσπαθούσαν να διασταυρώσουν οι δυο κοπέλες! Σε κατάσταση σοκ η οδηγός του αυτοκινήτου! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η μια από τις δυο γυναίκες που χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο την ώρα που προσπαθούσαν να διασταυρώσουν, «έσβησε» στη σκηνή του δυστυχήματος ενώ δεν είναι καλά τα νέα για τη φίλη της.

Μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Η κατάστασή της περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη και όλων μας η ευχή είναι ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Στη γυναίκα οδηγό του αυτοκινήτου έγινε άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να συγκεντρώσει μαρτυρίες και υλικό από κλειστά κυκλώματος παρακολούθησης ώστε να ρίξει φως στα αίτια του δυστυχήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.