ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η γυναίκα που τραυματίστηκε κρίσιμα!

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η γυναίκα που τραυματίστηκε κρίσιμα!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα. Μια γυναίκα νεκρή κι άλλη μια σοβαρά τραυματισμένη ο απολογισμός του θανατηφόρου δυστυχήματος στο Στρόβολο το βράδυ της Δευτέρας 22/8.

Διαβάστε επίσης: Προσπαθούσαν να διασταυρώσουν οι δυο κοπέλες! Σε κατάσταση σοκ η οδηγός του αυτοκινήτου! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η μια από τις δυο γυναίκες που χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο την ώρα που προσπαθούσαν να διασταυρώσουν, «έσβησε» στη σκηνή του δυστυχήματος ενώ δεν είναι καλά τα νέα για τη φίλη της.

Μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Η κατάστασή της περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη και όλων μας η ευχή είναι ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Στη γυναίκα οδηγό του αυτοκινήτου έγινε άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να συγκεντρώσει μαρτυρίες και υλικό από κλειστά κυκλώματος παρακολούθησης ώστε να ρίξει φως στα αίτια του δυστυχήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ιστορική η σύνοδος ΕΕ για στέγαση, έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα, πράσινη μετάβαση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ιστορική η σύνοδος ΕΕ για στέγαση, έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα, πράσινη μετάβαση

Σαφές στίγμα για τις θέσεις της Κύπρου στα ζητήματα της Μέσης Ανατολής, της ευρωπαϊκής άμυνας, της ανταγωνιστικότητας και της κοινωνικής πολιτικής έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντάς την ιστορική, καθώς “για πρώτη φορά συζητήθηκε το θέμα της στέγασης σε αυτό το επίπεδο”.

BEST OF TOTHEMAONLINE