Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
Ο Μιχάλης Σοφοκλέους έχει χιούμορ και μια εξαιρετική σχέση με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία κρατάει χρόνια, όπως η ακριβή κολόνια.
Και όμως ο λατρεμένος Φουτούλης βλέποντας το τρέιλερ της εκπομπής της Αριστοτέλους στο Σιγμα «Με αγάπη Χριστιάνα» διαπίστωσε ότι η παρουσιάστρια για τις ανάγκες του χρησιμοποίησε την vespa που ο ίδιος πρώτος επέλεξε. Και σχολίασε ποστάροντας στα social media τα ντοκουμέντα:
«Μα το trailer της εκπομπη της εκαμεν το με τη μοτορου μου το ελαφι η Αριστοτελεια.. τελικα ειμαστε πολλα μπροστα ολαν.. yesss yesss yesss ηρτε 2η!!»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις