Δεν χάνονται αυτά! Ίσως η ευκαιρία της αγωνιστικής από τον επιθετικό της ΑΕΛ στο Τσίρειο

Δεν χάνονται αυτά! Ίσως η ευκαιρία της αγωνιστικής από τον επιθετικό της ΑΕΛ στο Τσίρειο

Ίσως το άγχος της πρεμιέρας, ίσως δεν βρέθηκε σε καλό «φεγγάρι» ο επιθετικός της ΑΕΛ Oυέλλινγκτον που τα «παστέλωνε» στα φιλικά ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ομάδας του στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Ο φορ της ΑΕΛ βρέθηκε δυο φορές σε «επίκαιρη θέση» δεν κατάφερε όμως να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ιδιαίτερα όμως θα σταθούμε στη δεύτερη φάση, στην οποία ούτε και ο συνάδελφος Παύλος Καδής που έχει ευθύνη της μετάδοσης  δεν κατάλαβε πως χάθηκε ενώ και ο Πάμπος Χριστοδούλου από τον πάγκο χτυπιόταν με αυτό που είδε.

Σίγουρα ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έχει τις ικανότητες να διακριθεί ωστόσο μας χάρισε το «highlight» της αγωνιστικής, αφού μετά από κεφαλιά-πάσα πάρε-βάλε του Ντόσσα Τζούνιορ αστόχησε από τα 2 μέτρα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE