Λουόμενος άρπαξε κουπί και άρχισε να χτυπάει αδέσποτα -Τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα

Λουόμενος άρπαξε κουπί και άρχισε να χτυπάει αδέσποτα -Τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα

Από την παραλία απευθείας στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε 47χρονος λουόμενος στην ακτή του Αναύρου στην Μαγνησία.

Τον άντρα προπηλάκισαν άλλοι λουόμενοι όταν τον είδαν να επιτίθεται σε αδέσποτους σκύλους.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr το περιστατικό σημειώθηκε στην ακτή του Αναύρου, όπου την εμφάνισή τους έκανε αγέλη αδέσποτων.

Αρκετοί λουόμενοι αντέδρασαν στη θέα των σκύλων που μάλωναν μεταξύ τους, φοβούμενοι για τα παιδιά τους.

Μόλις είδε το σκηνικό ο 47χρονος, βγήκε από τη θάλασσα, άρπαξε το κουπί από τη βάρκα της ναυαγοσώστριας και επιτέθηκε στα αδέσποτα.

Άλλοι λουόμενοι επιχείρησαν να τον σταματήσουν, ενώ τα σκυλιά είχαν εξαγριωθεί ακόμη περισσότερο. Κλήθηκε αστυνομία και έγιναν προσαγωγές, δεν ακολούθησαν όμως συλλήψεις.

Επί τόπου έσπευσαν και εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων, ενώ ειδοποιήθηκε και ο δήμος Βόλου για την απομάκρυνση της αγέλης που σύμφωνα με περιοίκους αποτελεί το «φόβο και τρόμο» στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE