«Έπιασε λαβράκι» η Θήρα στην Πάφο – 21χρονος κυνηγούσε χωρίς άδεια ενώ άλλος βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

«Έπιασε λαβράκι» η Θήρα στην Πάφο – 21χρονος κυνηγούσε χωρίς άδεια ενώ άλλος βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Υπόθεση λαθροθηρίας εξετάζει η Αστυνομία Πάφου μετά τον εντοπισμό 59χρονου να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 09:10 το πρωί της Κυριακής (21/08) η Υπηρεσία Θήρας εντόπισε 59χρονο να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου σε περιοχή της Πέγειας.

Ο 59χρονος συνελήφθη και ακολούθως οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Επίσης στις 11:00 στο δρόμο Στρουμπιού μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 21χρονος από την Πάφο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του, εντόπισαν δόκο και φυσίγγια. Από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος δεν ήταν κάτοχος άδειας κυνηγίου.

Στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE