Απίστευτο! Πα-τέρας χτυπούσε την κόρη του επειδή δεν ζητιάνευε

Απίστευτο! Πα-τέρας χτυπούσε την κόρη του επειδή δεν ζητιάνευε

Ο 31χρονος άντρας ανάγκαζε την κόρη του να ζητιανεύει και μάλιστα την είχε πάει για τον λόγο αυτό στο Παζάρι του Αλμυρού

Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία του Αλμυρού Βόλου η είδηση της κακοποίησης μίας 13χρονης κοπέλας από τον ίδιο της τον πατέρα.

Οπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr o 31χρονος άνδρας ανάγκαζε την κόρη του να ζητιανεύει και μάλιστα την είχε πάει για τον λόγο αυτό στο Παζάρι του Αλμυρού.

Επειδή το κοριτσάκι αρνήθηκε, εκείνος τη χτυπούσε στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ τις έριχνε πέτρες και τη χτύπησε με ένα κομμάτι λάστιχου.

Έντρομοι οι επισκέπτες της Εμποροπανήγυρης, αλλά και επαγγελματίες ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον πατέρα. Το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE