VIDEO από την αεροδιακομιδή του 29χρονου τραυματία στο πλοίο ανοικτά της Λεμεσού

VIDEO από την αεροδιακομιδή του 29χρονου τραυματία στο πλοίο ανοικτά της Λεμεσού

Άμεση και αποτελεσματικά ήταν η ανταπόκριση της Κυπριακής Δημοκρατίας για διάσωση τραυματία από πλοίο ανοικτά της Λεμεσού.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 και ώρα 05:10, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε επείγουσα κλήση από το υπό σημαία Παναμά δεξαμενόπλοιο "ΒASILIA", το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 17 ΝΜ νοτίως της Λεμεσού, ότι μέλος του πληρώματος μετά από τραυματισμό του στο μηχανοστάσιο φέρει βαριά εγκαύματα και χρήζει άμεσης μεταφοράς σε Νοσοκομείο.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» αποστέλλοντας Ε/Π της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Πολιτικής Άμυνας, για την άμεση αεροδιακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Δείτε το βίντεο από το αεροδιακομιδή του 29χρονου



Ο 29χρονος ουκρανικής καταγωγής τραυματίας παραδόθηκε στο Γ. Ν. Λευκωσίας στις 06:35 για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE