ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν τα υπολόγισε καλά ο 33χρονος – Έκανε βουτιά στο κενό από το πρώτο όροφο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν τα υπολόγισε καλά ο 33χρονος – Έκανε βουτιά στο κενό από το πρώτο όροφο

Έπεσε από τον πρώτο όμορο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 33χρονος καθώς προσπάθησε να εισήλθε στο διαμέρισμα του από το μπαλκόνι.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύεται από τα ξημέρωμα της Κυριακής (21/08) ο 33χρονος Λιβανέζος ο οποίος επιχείρησε να εισέλθει στο διαμέρισμα του από τον μπαλκόνι.

Σύμφωνα με Αστυνομία, ο 33χρονος γύρω στις 2:10 τα ξημερώματα της Κυριακής (21/08) επιχείρησε να μπει από την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματός του με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο κενός από ύψος περίπου τριών μέτρων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λάρνακας στην περιοχή Παλιέ Πασιά.

Ο 33χροονς μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λάρνακας και κρατήθηκε για νοσηλεία καθώς φέρει κατάγματα στα πλευρά και θλάση λόγω της πτώσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».