ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν τα υπολόγισε καλά ο 33χρονος – Έκανε βουτιά στο κενό από το πρώτο όροφο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν τα υπολόγισε καλά ο 33χρονος – Έκανε βουτιά στο κενό από το πρώτο όροφο

Έπεσε από τον πρώτο όμορο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 33χρονος καθώς προσπάθησε να εισήλθε στο διαμέρισμα του από το μπαλκόνι.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύεται από τα ξημέρωμα της Κυριακής (21/08) ο 33χρονος Λιβανέζος ο οποίος επιχείρησε να εισέλθει στο διαμέρισμα του από τον μπαλκόνι.

Σύμφωνα με Αστυνομία, ο 33χρονος γύρω στις 2:10 τα ξημερώματα της Κυριακής (21/08) επιχείρησε να μπει από την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματός του με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο κενός από ύψος περίπου τριών μέτρων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λάρνακας στην περιοχή Παλιέ Πασιά.

Ο 33χροονς μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λάρνακας και κρατήθηκε για νοσηλεία καθώς φέρει κατάγματα στα πλευρά και θλάση λόγω της πτώσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.