Τραγική ειρωνία: 26χρονη χτυπήθηκε από σκάφος που οδηγούσε η αδερφή της στην Χαλκιδική!

Τραγική ειρωνία: 26χρονη χτυπήθηκε από σκάφος που οδηγούσε η αδερφή της στην Χαλκιδική!

Έπειτα από την τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς στην Αίγινα, άλλο ένα ναυτικό ατύχημα σημειώθηκε στην Ελλάδα

Το νέο περιστατικό έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Βουρβουρούς στη Χαλκιδική και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι μια 26χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία απολάμβανε τις διακοπές της στην γειτονική χώρα

Το τραγικό στοιχείο στη νέα αυτή υπόθεση είναι ότι η γυναίκα χτυπήθηκε μέσα στη θάλασσα από μηχανοκίνητη λέμβο που οδηγούσε η αδερφή της!

Σύμφωνα δημοσίευμα στο Protothema.gr η παρέα των Ουκρανών νοίκιασε τέσσερις μηχανοκίνητες λέμβους για να κάνει βόλτα στον κόλπου της Βουρβουρούς. Κάποια στιγμή τρία από τα τέσσερα σκάφη έριξαν άγκυρα, ωστόσο, η αδερφή της 26χρονης συνέχισε να κάνει βόλτες στη θάλασσα.

Αφού έκανε κάποιους ελιγμούς δίπλα από την αδερφή της, η οποία εκείνη την ώρα είχε βουτήξει στη θάλασσα, έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του σκάφους και την χτύπησε.

Η γυναίκα έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου οι γιατροί του  προσπαθούν να σώσουν το πόδι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE