Κωνσταντίνα Ευρυπίδου: Κορμάρα μέσα στο ροζ μαγιό της! Παιχνίδια στη θάλασσα πάνω σ’ ένα…παγωτό!

Κωνσταντίνα Ευρυπίδου: Κορμάρα μέσα στο ροζ μαγιό της! Παιχνίδια στη θάλασσα πάνω σ’ ένα…παγωτό!

Τις τελευταίες ξέγνοιαστες μέρες των διακοπών της διανύει η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου. Η παρουσιάστρια που στο πρόσωπό της επενδύει πολλά το Mega αφού θα βρίσκεται στο τιμόνι δυο εκπομπών φέτος χαλαρώνει πριν τη σκληρή δουλειά.

 Η καλλονή από τη Λεμεσό ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμές από την εξόρμηση της στην παραλία πάνω σε σκάφος, ενώ στη συνέχεια άλλη μια φωτογραφία στην οποία η Κωνσταντίνα απολαμβάνει την ηρεμία της θάλασσας παίζοντας με το φουσκωτό παγωτό της!

Πάντως όπως γράφει δεν έλιωσε το παγωτό, ενώ ενημερώνει τους φίλους της ότι πρόκειται για τις τελευταίες μέρες των διακοπών της

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE