Κωνσταντίνα Ευρυπίδου: Κορμάρα μέσα στο ροζ μαγιό της! Παιχνίδια στη θάλασσα πάνω σ’ ένα…παγωτό!

Κωνσταντίνα Ευρυπίδου: Κορμάρα μέσα στο ροζ μαγιό της! Παιχνίδια στη θάλασσα πάνω σ’ ένα…παγωτό!

Τις τελευταίες ξέγνοιαστες μέρες των διακοπών της διανύει η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου. Η παρουσιάστρια που στο πρόσωπό της επενδύει πολλά το Mega αφού θα βρίσκεται στο τιμόνι δυο εκπομπών φέτος χαλαρώνει πριν τη σκληρή δουλειά.

 Η καλλονή από τη Λεμεσό ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμές από την εξόρμηση της στην παραλία πάνω σε σκάφος, ενώ στη συνέχεια άλλη μια φωτογραφία στην οποία η Κωνσταντίνα απολαμβάνει την ηρεμία της θάλασσας παίζοντας με το φουσκωτό παγωτό της!

Πάντως όπως γράφει δεν έλιωσε το παγωτό, ενώ ενημερώνει τους φίλους της ότι πρόκειται για τις τελευταίες μέρες των διακοπών της

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE