Κωνσταντίνα Ευρυπίδου: Κορμάρα μέσα στο ροζ μαγιό της! Παιχνίδια στη θάλασσα πάνω σ’ ένα…παγωτό!

Κωνσταντίνα Ευρυπίδου: Κορμάρα μέσα στο ροζ μαγιό της! Παιχνίδια στη θάλασσα πάνω σ’ ένα…παγωτό!

Τις τελευταίες ξέγνοιαστες μέρες των διακοπών της διανύει η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου. Η παρουσιάστρια που στο πρόσωπό της επενδύει πολλά το Mega αφού θα βρίσκεται στο τιμόνι δυο εκπομπών φέτος χαλαρώνει πριν τη σκληρή δουλειά.

 Η καλλονή από τη Λεμεσό ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμές από την εξόρμηση της στην παραλία πάνω σε σκάφος, ενώ στη συνέχεια άλλη μια φωτογραφία στην οποία η Κωνσταντίνα απολαμβάνει την ηρεμία της θάλασσας παίζοντας με το φουσκωτό παγωτό της!

Πάντως όπως γράφει δεν έλιωσε το παγωτό, ενώ ενημερώνει τους φίλους της ότι πρόκειται για τις τελευταίες μέρες των διακοπών της

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE