Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη - Πέταξε στα 4,85 μ. στο επί κοντώ!

Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη - Πέταξε στα 4,85 μ. στο επί κοντώ!

Τρίτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Κατερίνα Στεφανίδη πέταξε στα... ουράνια και με επίδοση 4,85 μ. στο άλμα επί κοντώ ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Το έκανε κι αυτό η απίστευτη Κατερίνα Στεφανίδη. Η 26χρονη αθλήτρια έδωσε έναν τρομερό αγώνα στον τελικό του άλματος επί κοντώ με την Αμερικανίδα Σάντεϊ Μόρις και με επίδοση 4,85 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πρώτο μάλιστα για την Ελλάδα στο άλμα επί κοντώ. 

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της εισέρχεται η συζήτηση για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του τροποποιητικού νομοσχεδίου στους κοινωνικούς εταίρους. Η Κυβέρνηση επιχειρεί να θέσει τις βάσεις για μια συνολική αλλαγή του συστήματος, την ώρα που εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες καταγράφουν θετικά στοιχεία, αλλά ταυτόχρονα θέτουν σειρά ερωτημάτων και προβάλλουν σαφείς κόκκινες γραμμές.

BEST OF TOTHEMAONLINE